Mainonta

Verkon merkitys markkinointikanavana korostuu jatkuvasti, koska tämän päivän kuluttajat hankkivat tietoa helposti verkosta ja tekevät ostopäätöksiä saamansa informaation avulla.

Verkkomarkkinointi sisältää monia eri tapoja tuoda yritystä esille verkkosivustoilla sekä hakukoneissa. Verkkomarkkinointi kattaa haluttaessa koko internetin, mutta näkyvyyttä on helppo hallita sekä kohdentaa tuloksellisesti oikeisiin asiakasryhmiin.

Oikein toteutetun markkinointikampanjan avulla yritys tavoittaa tehokkaasti oikean kohderyhmän. Samalla tulokset suhteessa mainospanostuksiin ovat oikeasti mitattavissa. 

Tarjoamme asiakkaillemme markkinointikampanjoita "avaimet käteen" -periaatteella. Rakentamamme verkkomarkkinointikonsepti koostuu tuotteille tai palveluille tehtävästä markkinointisuunnitelmasta, verkkosivustosta, graafisesta kampanjailmeestä sekä mainoskanavien valinnasta.

Palvelukonseptimme on kehitetty onnistuneiden asiakasprojektien pohjalta ja ne sopivat niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Kysy verkkokampanjoistamme lisää asiakasneuvojiltamme.