Verkkokaupalla lisää myyntiä

Tue liikkeesi myyntiä ja tavoita uusia asiakkaita. Hakukoneoptimoitu verkkokauppa markkinoi puolestasi.

  virtuemart logo 
    woocommerce logo
   magento logo
   opencart logo

Verkkokaupparatkaisuissa käytämme avoimen lähdekoodin (Open Source) ohelmistoja, mikä on asiakkaillemme etu.

Hyödynnämme valmiita ratkaisuja (komponentteja) verkkokaupan tekemisessä. Tämä säästää asiakkaillemme, kun komponentteja ei tarvitse uudelleen kehittää.

Markkinoilta löytyy valmiita komponentteja esimerkiksi renkaiden valitsemiseen automerkin ja mallin perusteella. Nämä komponentit puuttuvat usein suomalaisissa "valmiskaupoista".

Myös valmistajien tai maahantuojien tarjoamien ratkaisujen, kuten rengas- ja vannesovittimien integroiminen onnistuu helposti. Toimittamamme verkkokaupat ovat myös hyvin integroitavissa toimimaan myös olemassa olevien toiminnanohjausjärjestelmien kanssa.

Rakennamme verkkokaupan yhdessä asiakkaan kanssa, mutta toimitamme lopussa valmiin ratkaisun avaimet käteen periaatteella. 

Ennen aloitusta, tavoite kirkkaaksi

Verkkokauppa voi tukee perinteisen toimipisteen myyntiä, toimia erillisenä verkkokauppana tai molempia.

Kuluttajille asioinnin helppous ja ajasta riippumattomuus on tärkeintä. Verkkokaupassa voit myös päättää mitä tuotteita kuluttajille myyt ja kuinka toimitat tuotteet.

Verkkokaupalle tulee valita hyvä nimi, joka kuvaa siellä myytäviä tuotteita. Tämä auttaa myös hakukoneoptimoinnissa ja tuottaa ilmaisia kävijöitä. Mikäli käytössäsi ei ole verkko-osoitetta (domain)voimme rekisteriödä sinulle uuden. Myös Domainiin liittettävät sähköpostiosoitteet hoituvat myös kauttamme. 

Ratkaisu tukee liiketoimintaasi

Verkkokaupparatkaisu tulee valita asiakkaan tarpeiden perusteella. Valitun ratkaisun tulee kuitenkin tukea tarpeiden kasvua.

Tarjoamme asiakkaillemme verkkokaupat mm. seuraaavilla avoimen koodin julkaisujärjestelmillä: Virtuemart, Magento, OpenCart, Woocommerce. 

Verkkokauppoihimme voimme liittää valmiit maksujärjestelmät, jotka tukevat kaikkia suomalaisia pankkeja, luottokortteja sekä tarjoavat kuluttajille haluttaessa myös rahoituksen. Käyttämiämme maksujärjestelmiä ovat Checkout, Paytrail, Klarna Checkout ja MaksuturvaMaksujärjestelmän voi valita myös ilman kuukausimaksua. 

Perustaessasi B2B tai B2C verkkokauppan tarvitset liitynnät myös logistiikkaa varten. Voimme liittää verkkokauppaan valmiit komponentit, joiden avulla toimitat tuotteesi helposti matkahuollon tai postin välityksellä.

Toteutus tukee toimintatapaa

Verkkokaupan suunnittelu ja toteutus poikkeaa hieman tavanomaisen verkkosivuston suunnittelusta. 

Suunnittelussa tulee huomioida tulevan verkkokaupan tuoteryhmät ja tuotesisällöt sekä tarkistaa kuinka asiakaspalvelun, logistiikan ja palautusten prosessit toimivat verkkokaupan kanssa. Mikäli verkkokauppa on osa nykyistä liikettä, tulee sen tukea nykyistä toimintaa. 

Verkkokaupan valmistuttua tulee kaupan olla esillä siellä mistä asiakkaasi etsivät tuotteitasi. Toteuttamamme kotisivut ovat hakukoneoptimointuja, mutta vie aikaa ennenkuin ne löytyvät kunnolla.

Verkkokauppaa on hyvä myös markkinoida Google Adwordsin kautta. Markkinointi parantaa myös sivuston luonnollista näkyvyyttä.