Verkkosivut yrityksellesi

Toteutamme responsiiviset verkkosivut valmiissa paketissa. Sama sivusto toimii tietokoneella, tabletilla ja puhelimella.

joomla logo   

   wordpress logo
  drupal logo 

Interactive Auto Media Oy on keskittynyt toteuttamaan sähköisiä markkinointiratkaisuja autoalalle

Osaamistamme on tunnistaa autoalan eri kohderyhmien erityispiirteet, mitä hyödynnämme asiakkaidemme markkinointiratkaisujen, kuten verkkosivustojen, hakusanamarkkinoinnin ja verkkokampanjoiden suunnittelussa. 

Suunnittelemme ja rakennamme verkkosivut asiakkaiden toiveiden mukaan, avaimet käteen periaatteella. Verkkosivuston sisällönluonnista vastaavat toimialan hyvin tuntevat autoalan toimittajat.  

Toimivat, tyylikkäät, responsiiviset ja hakukoneoptimoidut verkkosivut tukevat yrityskuvaanne

Hyvä suunnitelma on puoli toteutusta!

Toteutettavan verkkosivuston ulkoasun tulee vastata yrityksen sisäistä ja ulkoista markkinointiviestintää. Yhtenäinen markkinointiviestintä vahvistaa yrityksen viestintää yhteistyökumppaneille ja asiakkaille, koska näin yrityksen tuotteet ja palvelut tunnistetaan helpommin.

Verkkosivuston suunnitteluvaiheessa sovitaan toteutettavan www-sivuston ulkoasusta, rakenteesta ja toiminnoista, kuten valikoista, painikkeista, alasivuista, sisällöstä ja muista toiminnallisuuksista.

Mikäli yrityksesi kuuluu yhteen tai usempaan ketjuun, hyödynnämme suunnittelussa ketjun hyväksymiä ja toimittamia ohjeita ketjun näkyvyydestä. 

Hyvän suunnitelun periaatteisiin kuuluu lisäksi, että osa suunnitelluista toiminnallisuuksista voidaan toteuttaa myös jälkikäteen tai toiminnallisuuksia voidaan lisätä sivustolle ilman koko sivuston uudelleen toteuttamista.

Toteutus

Suunnittelun tavoitteena on toteuttaa asiakkaalle selkeät ja toimivat verkkosivut, jotka tukevat ja  lisäävät asiakkaidemme myyntiä

Toteutuksessa huomioimme tehdyn ulkoasusuunnitelman, valitsemme julkaisujärjestelmän sekä etsimme sopivan sivustopohjan. Sivustopohjan räätälöimme yrityskohtaisesti ja valitsemme tarviittavat sisältökomponentit.

Sivuston toteutuksessa huolehdimme, että valittu visuaalinen linja noudattaa yrityksen tapaa esiintyä sekä käyttää yrityksen tunnuksia, tunnusvärejä ja typografiaa. Yhtenäisen ilmeen säilyttämiseksi voimme laatia asiakkaillemme myös graafisen ohjeistuksen käytettäväksi muissakin markkinointimateriaaleissa.

Kotisivujen toteutuksesta vastaavat ammattitaitoiset suunnittelijat, jotka ovat toteuttaneet lähes sata autoalan verkkosivustoa

Sisältö

Vahvuutemme on sisällöntuotanto ja kotisivujen sisällön tuottamisesta vastaavat alan ammattilaiset eli autotoimittajat.

Sisällön suunnittelu ja tuotanto on tärkeä osa verkkosivustojen toiminnalisuutta. Sisällön tuottamisessa on ajateltava, mitä asiakkaasi tarvitsevat ja haluavat sivuilta.

Toimivat kotisivut kirjoitetaan siis aina asiakkaille. Kirjoitettavan sisällön tulee olla hyvin ja selkeästi kirjoitettu eikä tekstissä saa olla kirjoitusvirheitä.

Toimiva ja hyvin kirjoitettu sisältö toimii myös ilmaisena hakukonemainoksena. Hakukoneoptimoinnista hyvä esimerkki on toteuttamamme sivusto Automerkit.fi.

Seuranta

Asiakkaanamme seuramme puolestasi, että verkkosivustoillasi käytetyt teknologiat ja julkaisujärjestelmät ovat ajantasalla ja tietoturvallisia.

Saat käyttöösi myös Google Analytics kävijäseurantaohjelmiston valmiiksia asennettuna. Kävijäseurantaohjelman avulla saat tietoa siitä kuinka asiakkaasi käyttävät sivustojasi ja löytävät palvelusi.

Autamme myös jatkossa kotisivujesi kehittämisessä sekä annamme parannusehdotuksia. Lue lisää ylläpitopalveluistamme.