Julkaisujärjestelmät

Käytämme maailman johtavia avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmiä.

Toteutamme kotisivut käyttäen avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmiä ja näin www-sivustoista ei aiheudu lisenssi- tai vuosikustannuksia. Sivustojen päivittäminen ei myöskään vaadi teknistä osaamista. Riittää kun osaa käyttää tekstinkäsittelyohjelmaa (esim. Word-ohjelma) ja osaa päivittää yrityksen nettisivuja.

 


joomla logo

Joomla! on WWW-sivujen hallintaan tarkoitettu vapaa avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan lisätä ja päivittää WWW-sivujen sisältöä.

Artikkeleita voi muokata, kirjoittaa ja julkaista internet-selaimen kautta. Sivuston päivitysvastuun voi hajauttaa ja myöntää sivujen päivitysoikeudet halutuille henkilöille. Joomla! ei rajoita julkaistavien sivujen määrää. Joomla! sisältää välimuistipuskuroinnin, RSS-syötteet ja mahdollisuuden muuttaa sivuja PDF-tiedostoiksi.

Perusominaisuuksien lisäksi Joomla!-sisällönhallintajärjestelmään on saatavilla sekä ilmaisia että maksullisia lisäosia, kuten keskustelualue-, kauppapaikka- ja uutiskirjekomponentit sekä komponentit dokumenttien hallintaan.

 


wordpress logo

WordPress (lyhennettynä WP) on alun perin blogien luomiseen ja ylläpitoon tarkoitettu, avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintaohjelmisto.

WordPress on kirjoitettu PHP-kielellä ja se käyttää tietojen tallentamiseen MySQL-tietokantaa, joten se tulee asentaa palvelimelle.

Tammikuussa 2015 internetin 10 miljoonasta suosituimmasta sivustosta 23,3 prosenttia käytti WordPressiä ja tänä päivänä WordPress on webin suosituin sisällönhallintaohjemisto.

 


drupal logoDrupal on selainpohjainen sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jonka avulla luot, hallitset ja julkaiset sisältöä verkkosivuille ilman teknistä osaamista verkkosivujen toteuttamisesta.

Drupal soveltuu pienten verkkosivujen toteutuksesta aina laajoihin ja haastaviin verkkototeutuksiin.

Drupal on myös omiaan verkkosivuille, joita kehitetään ja laajennetaan jatkuvasti.

 


virtuemart logo

Virtuemart on kokonaisvaltainen verkkokaupparatkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille. 

VirtueMart on ilmainen vapaan lähdekoodin verkkokaupparatkaisu, jonka kehitystyöhön osallistuu tuhansia ohjelmoijia ympäri maailman ja siihen on saatavilla paljon erilaisia valmiita laajennusosia.

Verkkokauppaa on mahdollista integroida helposti kaikki suomalaiset maksujärjestelmät, jolloin kaupassa voidaan maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksutunnuksilla sekä haluttaessa myös ostaa luotolla.

VirtuemMart on Joomla! sisällönhallintajärjestelmään lisättävä erillinen verkkokaupparatkaisu. 


opencart logoOpenCart ohjelmisto on verkkokauppaohjelmisto, joka on varustettu rajattomilla tuotekategorioilla, tuotesivuilla ja valmistajasivuilla.

Kauppaan on saatavilla suomalaisia maksutapoja, kuten Paytrail (Suomen Verkkomaksut) ja Prinetti- ja Matkahuolto-liitäntä sekä esimerkiksi SmartPOST-toimitustapa. Useat näistä maksu- ja toimitustavoista, kuten muistakin lisäosista, ovat yhteisön jäsenten tekemiä ja maksullisia.

OpenCart verkkokauppa voidaan integroida toimimaan Joomla! sisällönhallintajärjestelmän kanssa.

 


woocommerce logoWooCommerce verkkokauppa on Wordpress sisällönhallintajärjestelmään listättävä verkkokaupparatkaisu.

Verkkokauppaan voidaan helposti integroida Postin Prinettin ja Postin pakettiautomaattit. Myös Matkahuollon Lähellä-paketti ja pakettikorttien tulostusmoduulin voidaan integroida WooCommerce-verkkokauppaan.

Kolmannen osapuolen tilastojen mukaan WooCommerce on maailman käytetyin verkkokauppa-alusta

 


magento logoMagento on avoimen lähdekoodiin perustuva verkkokauppasovellus, jolla on toteutettu globaalisti miljoonia verkkokauppoja.

Magentoa kehittää yhdysvaltalainen Magento Inc sekä kymmennistä tuhansista koostuva yhteisö. 

Magento-verkkokaupassa on sisäänrakennettuna kaikki tärkeimmät verkkokauppojen ominaisuudet. Magento yksi parhaimmista ominaisuuskista on verkkokaupan hallintapaneeli, jonka avulla kauppias voi helposti hallinoida useampia verkkokauppoja samanaikaisesti. Kauppias voi helposti perustaa omat kaupat tuoteryhmille tai brändeille.

Vuonna 2014 30% maailman verkkokaupoista oli toteutettu Magenton avulla.